Toimitusehdot

Hinnat

Kaikki hintamme sisältävät Suomen arvolisäveron. Hinnat ovat ilmoitettuna euroissa (€). Yritys pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin sekä oikeuden perua kauppa mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkinahintaa esimerkiksi teknisestä virheestä johtuva hinnoitteluvirhe. Tierone pidättää myös oikeuden perua kauppa mikäli hinnoitteluvirhe johtuu inhimillisestä erehdyksestä.

Toimitus

Tilauksiin lisätään toimituskulut, jotka riippuvat tuotteista ja ostoskorin loppusummasta. Toimitamme tuotteet Matkahuollon tai Postin kautta kaikkialle Suomeen.

  • Matkahuollon Lähellä paketti 5,90€
  • Matkahuolto kotijakelu 10,90€
  • Postipaketti ja Smartpost-pakettiautomaatit 6,90€

Kaikki tilaukset jotka ovat tehty ennen klo 16 lähetetään joko samana päivänä tai seuraavana arkipäivänä.

Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksen pankki- tai luottokortilla, verkkopankkimaksuna. Tarjoamme myös mahdollisuuden käyttää palveluntarjoajan luotto- ja laskutusmahdollisuutta.

Maksuvälityspalveluntarjoaja on Klarna Bank AB.

Tilauksen muutos ja peruminen

Muutoksen tekeminen tilaukseen onnistuu ennen kuin se on lähetetty. Myös tilauksen peruminen onnistuu ennen kuin se on lähetetty. Mikäli haluat muuttaa tai perua tilauksen ota välittömästi yhteys [email protected].

Palautukset

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Aika lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä. Palautettavien tuotteiden täytyy olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia sekä tuotepakkauksen pitää olla alkuperäisessä kunnossa. Mikäli nämä ehdot täyttyvät asiakkaan on mahdollista saada rahansa takaisin jos hän ei halua vaihtaa tuotetta. Lähetys- ja palautuskustannukset vähennetään palautettavasta summasta. Ennen tuotteen lähettämistä takaisin ole yhteydessä [email protected] niin annamme sinulle ohjeet palautukseen.

Asiakkaan toivomuksesta muokatuille tai valmistetuille tuotteille emme myönnä yksipuolista palautusoikeutta.

Ylivoimainen este

Tierone ei vastaa siitä, että tilaus vaikeutuu, viivästyy tai jopa estyy ylivoimaisen esteen takia. Niitä ovat esimerkiksi viranomaisen päätös, vienti- ja tuontikielto, luonnononnettomuus, lakko tai muu yrityksen toimintaa vaikeuttava tekijä.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram