G17 OWB Pistoolikotelo Asevalolle - Olive Drab

79,90

Varasto loppu

Ilmoita kun tuotetta on taas varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1327 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tuotetiedot

Kuvaus

Kydex kitkakotelo Glock 17 mallin pistoolille. 

 

 

Kotelo on oikeakätisille.

 

Kotelo on punapiste yhteensopiva. Luisti takaosa jää näkyville aseen ollessa kotelossa.

Kotelossa otettiin suunnittelussa käyttäjän lisäosat huomioon: Kierteellinen piippu, punapiste ja yleisimmät valot eivät siis haittaa menoa! Yleisimmillä valoilla tarkoitetaan Surefire® X200, X300, X400 ja X400IR tai Streamlightin TLR-1, TLR-2 ja TLR-2IRW valoja.  Myös olightin pro valkyrie on yhteen sopiva kotelon kanssa.

Kotelossa on valmiiksi kiinnikkeet vyölle (50mm). Eikö kotelo vyöllä ole sun juttu? Ei tämä ole ongelma. Kiitos suunnittelun kotelossa on tunnettu 3-ruuvi paikoitus Safariland® QLS tai 6004 kiinnityksille.

 

 

! HUOM! Direct Action Gear on suunnitellut tämän kotelon oikealle Glock G17 -pistoolille. Tämä tarkoittaa, että kaikki airsoft G17 kopiot eivät välttämättä istu täydellisesti koteloon. We valmistama G17 runko on hieman leveämpi kuin ruutiaseella, joka näkyy tiukempana istumisena koteloon. Kydex on kuitenkin helposti muokattava materiaali ja pienet istuvuus ongelmat on ratkaistu kuumailmapuhaltimella.

 

holster,

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Valmistaja

Direct Action

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “G17 OWB Pistoolikotelo Asevalolle - Olive Drab”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram