Maxx Model M4 Hop-Up ME - Sport

59,90

Varasto loppu

Ilmoita kun tuotetta on taas varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1343 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Tuotetiedot

Kuvaus

Maxx Model on kanadalainen yritys joka tekee CNC-koneilla ihmeitä! Tässä on heidän suunnittelema Hop Up -kammio joka on suunniteltu toimimaan parhaiten Tokyo Maruin ja KRYTAC kanssa. Kammiossa on valmistettu Lentokonealumiinista (Alumiini 6061). Rotary -tyylinen kammio on suunniteltu M4/M16-sarjalaisille eli V2 bokseille.

 

 

Rotary säätimeen on asetettu numerot Hop Upin säätämiseksi. Kammio on varustettu kolmella puristusjousella kammion keskellä, ylä- ja alapuolella. Nämä takaavat, että kammiolla on hyvä asento airsoftaseessa. Tämä kammio on varustettu CNC Delrin C-Clipillä, joka pitää piipun paikallaan ja estää sen liikkumisen ja pomppimisen.

 

 

Suunnitellussa otettiin huomioon normaali hopinpainaja ja r-hop. Paketin mukana tulee kumpaakin painajaan oma jalka, jonka voit vaihtaa oman tarpeen mukaan. Avattavat ikkunat on tehty helpottamaan kuulan pois ottoa pesästä.

 

 

Yksikköön on mahdollista asentaa valoyksikkö, valojuovia varten (myydään erikseen).

 

Hopup, hoppi yksikkö

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maxx Model M4 Hop-Up ME - Sport”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram