Taktinen 3L Juomarakko Reppu - OD

96,90

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1329-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotetiedot

Kuvaus

Tässä on Sourcen suosituin juomareppu. Tätä juomareppua on käytetty ympäri maailmaa tuhansien ja tuhansien ihmisten toimesta, niin urheilusuorituksista sotatantereille.

 

 

 Tactical 3L voi käyttää ihan oman maun ja tarpeen mukaan. Sitä voi pitää ihan reppuna, jos “reppuna” pitäminen ei ole sun juttu, niin voit helposti reppuremmit laittaa piiloon ja ottaa esiin Sourcen omat QCA soljet. QCA:n ansiosta voit laittaa juomarepun liivien selkään MOLLEihin kiinni. Taikka sitten piilotat nekin ja laitat insertin sisään. Tapoja on monia ja tällä kaikki tavat onnistuvat.

 

 

Source on tunnettu juomarakkojen valmistaja. Heillä on jo pitkä perinne näiden tekemisestä ja maailmalla on todella usealla ammattilaisella ja vapaa-ajan liikkujalla Sourcen tuote käytössä. Rakko ei vuoda vaikka olisit sen kanssa ylösalaisin ja painuu sisään sitä mukaan, kun neste tyhjenee.

 

 

Source jälleen omien standardien mukaisesti on suunnitellut ja tehnyt loistavan rakon. Laadukas materiaalivalinta ja patentoidut ratkaisut takaavat viileän ja makuvapaan veden ensimmäisestä huikasta viimeiseen. Letku on pohjassa käännetty 90-asteen kulmaan, jotta saat kaiken nesteen ja letku ei olisi kiitotien mittainen. Kolmen litran tilavuus ja Strom-venttiili takaavat varman nesteytyksen tilanteessa, kuin tilanteessa.

 

 

  • Makuvapaa järjestelmä: Koekstrudoitu PE-kalvo säilyttää puhtaan nestemäisen maun ilman muovimakua; BPA ja ftalaatiton.
  • Lasimainen kalvo Grunge-Guard-tekniikalla: Estää bakteerien kasvua säiliössä ja juomaputken pinnalla.
  • Huoleton: Puhdistus yksinkertaisesti huuhtelemalla järjestelmä ja ripustamalla se auki, kunnes se on kuiva (jos sitä käytetään veden kanssa).
  • Widepac -sulkeminen: patentoitu liukukisko helpottaa tyhjennystä ja puhdistusta; ilmatiivis tiiviste.

 

Oliivin vihreä, OD

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Valmistaja

Source

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Taktinen 3L Juomarakko Reppu - OD”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram