Sorbothane AEG 70D - Epes

5,29

SKU: 1430 Categories: ,

Product details

Description

3M Sorbothane vaimennus palat valmiiksi leikattuna.

 

Sorbothane on vaimennuspala joka asennettaan kiinni sylinterin päähän liimaamalla.

Epes:in vaimennuspalojen mukana tulee kovite pala, joka on tarkoitus asentaa männän puolelle. Tämä parantaa vaimennuspalan kestävyyttä pitkässä juoksussa.

Kovite on kaikissa 1,2 mm ja on sisällytetty ilmoitettuun paksuuteen. Vaimenninpalan voi asentaa myös ilman kovite osaa.

 

Miksi tarvitsen tämän?

Sorbothane 70D on hyvin pehmeää kumia, joka on alun perin suunniteltu tärinän vaimennukseen, teollisuuden ympäristössä. Tämä ei poista sitä tosi asiaa, että se soveltuu myös erittäin hyvin airsoft aseiden rakenteluun.

Sorbothane tehtävä rataslaatikossa on kolme eri asiaa! Vaimennus, rasituksen vähentäminen ratalaatikon etupäästä ja AOE:n korjaus.

 

 

Vaimennus ja rasituksen vähentäminen ratalaatikon etupäästä

Kun männänpää osuu Sylinterinpäähän AEG rataslaatikossa, osa liike energiasta ohjautuu rataslaatikon rakenteeseen. Vaimennuspalan asentaminen Sylinterinpäähän vaimentaa männän iskua ja samalla myös ääntä.

 

Mikä on AOE:n korjaus?

Tarkoitus on korjata Sector rattaan ja männän hampaan kohtauskulma niin, että voima saadaan ajettua oikeaan suuntaan (männän liikkeen suuntaan). Tämä vähentää rasitusta männän rakenteeseen ja parantaa männän kestävyyttä.

 

 

Keskellä olevan reiän halkaisija on noin 6 mm.

 

Ota yhteyttä, mikäli jäit epäröimään!

Additional information

Weight 0,05 kg
Manufacturer

Epes

Paksuus

4,15mm, 4,65mm, 5mm, 6,35mm, 7,6mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sorbothane AEG 70D - Epes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram